Jdi na obsah Jdi na menu

[Sleduj-Filmy] Ad Astra (2019) CZ Online Filmy (ke shlédnutí) Dabing i Titulky

Ad Astra 2019 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Ad Astra (2019) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Ad Astra je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Ad Astra filmy online. Film Ad Astra máme v HD kvalite.

Ad Astra (2019) Online Filmy ke shlédnutí
Sci-Fi / Thriller / Drama / Dobrodružný

ad-astra.png


OBSAH:
22. století. Umělá inteligence je integrována do všech průmyslových odvětví, Měsíc a Mars jsou kolonizovány, lidmi osídlené satelity obíhají kolem Neptunu, nejvzdálenější planety sluneční soustavy. Na Zemi se staví nová babylónská věž. Je to anténa, jejíž konec dosahuje až do vesmírného prostoru a která má sloužit k vyhledávání inteligentního mimozemského života. Tým budující tuto obří stavbu vede Roy McBride (Brad Pitt). Astronautem se stal díky svému otci (Tommy Lee Jones), jenž byl velitelem výzkumné expedice projektu Lima. I jejím úkolem bylo pátrat po vyspělém mimozemském životě a před dvaceti lety zmizela kdesi v hloubi vesmíru. Nyní je Země postižena řadou nečekaných katastrof, které zasáhnou i stavbu obří antény. Americké zpravodajské služby se domnívají, že Royův otec stále žije a ohrožení Země má původ v explozích, ke kterým dochází u planety Neptun a souvisí s projektem Lima. Roy je vyslán na vesmírnou misi vedoucí přes Měsíc a Mars až k vnějšímu okraji sluneční soustavy, aby zde otce našel. Jeho cesta však odhalí tajemství zpochybňující samou podstatu lidské existence a jejího místa ve vesmíru.

ŠTITKY:
Ad Astra cz dabing, Ad Astra online film cz dabing, Ad Astra online cz titulky, Ad Astra online cz, Ad Astra cz online, Ad Astra download free, Ad Astra sleduj filmy, Ad Astra online filmy, Ad Astra sleduj filmy online, Ad Astra najnovšie filmy online, Ad Astra online filmy bez limitu, Ad Astra online filmy zdarma Ad Astra online film, Ad Astra film online, sleduj Ad Astra online zdarma, Ad Astra cz dabing, pozeraj Ad Astra.
Ad Astra filmy online,
Ad Astra online bombuj,
Ad Astra online cely film,
Ad Astra online ke shlednuti,
Ad Astra cz dabing online ke shlednuti,
Ad Astra online,
Ad Astra online film cz,
Ad Astra Bombuj,
Ad Astra bombuj cz,
Ad Astra online ke shlédnutí,
Ad Astra celý film cesky,
Ad Astra celý film zdarma ke shlédnutí,
Ad Astra celý film cz dabing,
Ad Astra zkouknito,
Ad Astra sleduj filAd Astra,
Ad Astra online cz titulky.

FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.