Jdi na obsah Jdi na menu

[Sleduj-Filmy] Deštivý den v New Yorku (2019) CZ Online Filmy (ke shlédnutí) Dabing i Titulky

Deštivý den v New Yorku 2019 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Deštivý den v New Yorku (2019) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Deštivý den v New Yorku je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Deštivý den v New Yorku filmy online. Film Deštivý den v New Yorku máme v HD kvalite.

Deštivý den v New Yorku (2019) Online Filmy ke shlédnutí
Komedie / Romantický

destivy-den-v-new-yorku.png


OBSAH:
Komedie Woodyho Allena vypráví příběh vysokoškoláků Gatsbyho (Timothée Chalamet) a Ashleigh (Elle Fanning), jejichž společný prosluněný víkend v New Yorku rozhodně nepůjde podle plánu. Dešťové kapky jim připraví nečekaná setkání a komická dobrodružství... Ashleigh dostane za úkol udělat na Manhattanu pro školní noviny rozhovor se slavným filmovým režisérem Rolandem Pollardem (Liev Schreiber). Její přítel a spolužák Gatsby, který miluje stará zákoutí New Yorku, by rád Ashleigh vzal na oblíbená místa svého rodného města. Gatsbyho plány se bortí, když Pollard jeho dívku pozve podívat se na natáčení filmu. Ashleigh se setkává se scenáristou Tedem Davidoffem (Jude Law) i filmovou hvězdou Fraciscem Vegou (Diego Luna). Je velkým světem naprosto okouzlená. Gatsby tedy neplánovaně tráví den s Chan (Selena Gomez), vtipnou a uštěpačnou sestrou své bývalé přítelkyně. Oba zjišťují, že možná nejdůležitější je najít v životě tu správnou osobu...

ŠTITKY:
Deštivý den v New Yorku cz dabing, Deštivý den v New Yorku online film cz dabing, Deštivý den v New Yorku online cz titulky, Deštivý den v New Yorku online cz, Deštivý den v New Yorku cz online, Deštivý den v New Yorku download free, Deštivý den v New Yorku sleduj filmy, Deštivý den v New Yorku online filmy, Deštivý den v New Yorku sleduj filmy online, Deštivý den v New Yorku najnovšie filmy online, Deštivý den v New Yorku online filmy bez limitu, Deštivý den v New Yorku online filmy zdarma Deštivý den v New Yorku online film, Deštivý den v New Yorku film online, sleduj Deštivý den v New Yorku online zdarma, Deštivý den v New Yorku cz dabing, pozeraj Deštivý den v New Yorku.
Deštivý den v New Yorku filmy online,
Deštivý den v New Yorku online bombuj,
Deštivý den v New Yorku online cely film,
Deštivý den v New Yorku online ke shlednuti,
Deštivý den v New Yorku cz dabing online ke shlednuti,
Deštivý den v New Yorku online,
Deštivý den v New Yorku online film cz,
Deštivý den v New Yorku Bombuj,
Deštivý den v New Yorku bombuj cz,
Deštivý den v New Yorku online ke shlédnutí,
Deštivý den v New Yorku celý film cesky,
Deštivý den v New Yorku celý film zdarma ke shlédnutí,
Deštivý den v New Yorku celý film cz dabing,
Deštivý den v New Yorku zkouknito,
Deštivý den v New Yorku sleduj filDeštivý den v New Yorku,
Deštivý den v New Yorku online cz titulky.

FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.